Στα 3 ρούχα το 1 μίση τιμή   

Greek English French German Italian Spanish

Ακολουθήστε μας 

Στα καταστήματά μας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Ίωνος Δραγούμη 23 ) και στην Τούμπα (Γρηγορίου Λαμπράκη 163), θα βρείτε μεγάλη ποικιλία παιδικών ρούχων σχεδίων και χρωμάτων, ξεχωριστό style και προσιτές τιμές.

Η RaMMer δραστηριοποιείται από το 1976 και προσφέρει έναν κόσμο χρωμάτων και μόδας για τους μικρούς μας φίλους. Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να κάνετε την κατάλληλη επιλογή ενώ οι εξαιρετικά προσιτές τιμές, θα δικαιώσουν την προτίμησή σας.

Με την πολυετή πείρα στην ένδυση και υπόδυση, η RaMMer πορεύεται με το σύνθημα "Όλα για το παιδί", ενώ βασίζεται πάνω στα θέλω των πελατών. Ένας από τους πολλούς στόχους που έχει πετύχει, είναι η ποιότητα και η φινέτσα σε χαμηλή τιμή. Η RaMMer σπάει το κλισέ των ξένων επιχειρήσεων, και αναδεικνύεται 100% Ελληνική και πετυχημένη εταιρεία. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού και παρουσιάζουμε στην αγορά την πιο ολοκληρωμένη συλλογή σε casual ντύσιμο.

Προσεχώς, στο online shop μας, θα μπορείτε να ενημερώνεστε για την καινούργια collection, τις εκπτώσεις και τις καινούργιες τάσεις της μόδας, ενώ θα υπάρχουν δωροεπιταγές και δώρα για τους μικρούς μας φίλους.

Ποιοι Είμαστε

Η RaMMer δραστηριοποιείτε από το 1976.

Προσφέρει έναν κόσμο χρωμάτων και μόδας για τους μικρούς μας φίλους το έμπειρο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να κάνετε την κατάλληλη επιλογή ενώ η εξαιρετικά προσιτές τιμές θα δικαιώσουν την προτίμηση σας.

Μάθετε περισσότερα

Κατάστημα 1

Ίωνος Δραγούμη 23, κέντρο της Θεσσαλονίκης

2310513537   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Κατάστημα 2

Γρηγορίου Λαμπράκη 163, Τούμπα

2310906696 (+fax)   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Χάρτης - Φόρμα Επικοινωνίας